Om mig

 

Pernilla Celine Therese Marckert – Miss Celine M

Så lite kuriosa om mig. Jag är uppväxt ute i det gröna, strax utanför Varberg. Naturen  ligger mig därför väldigt varmt om hjärtat. Hästar har funnits i mitt liv ända sedan jag kunde se dem med mina egna ögon. Alltså ända sedan jag föddes. Tidigare var jag en väldigt aktiv hoppryttare på Elitnivå. Ett tillfälligt svalnande intresse, och andra saker som fångade mitt intresse, gjorde att jag för 10 år sedan trappade ner på tävlandet. Idag har jag hästarna både som hobby, och även bland framtidsplanerna.

Idag har jag tre hästar kvar, två connemarakorsningar, Dixie Dundee,  Hello Clara och svenskfödda halvblodet Corsa. Med Dixie och Clara har jag tävlat upp till MSV och COrsa som bara är 4 år, är under utbildning.

Förutom hästar och naturen, så är den klassiska musiken väldigt viktig för mig. Jag spelar inga instrument, men sjunger gärna. Även litteratur är viktigt för mig. Det finns en del dikter jag skrivit ute på bloggen.

 

Är det något du undrar – tveka inte att fråga eller höra av dig! :) / Pernilla Celine Therese Marckert

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>