Midsommar – 1

Hej alla!

Hoppas ni har en fin sommar! 😀 Nu finns det en ny video på min ytkanal, ni hittar den här. YouTube Preview Image

Och så vill jag också passa på att säga, att som många av er vet, så har jag ju haft en tuff vår nu. Framförallt mars/April (även om det började i januari). Så därför min frånvaro på socialamedier och på bloggen. Längre ner i min blogg, hittar ni mer info om vad som har hänt. :)

Jag vill också säga en annan sak, det är att jag förstår verkligen inte de vänner och bekanta som tagit avstånd från mig, sedan jag började berätta om min tidigare psykiska ohälsa, och min ADHD. Alltså, på riktigt? Är ni rädda för mig? 😮 Det verkar väldigt löjligt tycker jag. Skärp er! Psykisk ohälsa måste man prata om, och jag kommer fortsätta prata om det, oavsett vad andra tycker. Så att vara rädd hjälper ingen. Det är bara fånigt tycker jag.

Som TUR ÄR, så är det ju många fler som har uppskattat mina filmer, mina blogginlägg med mera, och att jag vågat öppna upp om min psykiska hälsa, (hälsa för att jag MÅR BÄTTRE nu.) Så stort tack till er! :*

Nu ska jag fixa lite käk inför midsommarhelgen, så vi hörs!

 

Ha en alldeles underbar M I D S O M M A R alla! Pussar och kramar från mig :*

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>