Studenten!

Hej alla!

Och så blev det student i år igen! 😀 I år tar min nästyngsta kusin studenten, så ska iväg ikväll på studentkalas, eller säger man ens kalas? 😜 Sudentfirande kanske man bara säger. Iaf ska det bli superkul! Men vilket tråkigt väder studenterna i Varberg har fått. Ösregnat hela dagen. Får hoppas det blir bättre sen.

Nu ska jag svida om till ridkläder, och sedan blir det finkläder på. 😎 Tjing tjing, ha en fin dag! 😘

FB_IMG_1497012633898

Från mitt utspring för 80 årsen. 3 av mina bästisar på bild! 😍

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>