SVT – 4 månader sedan

Hej på er!

Idag är det 4 månader sedan jag publicerade inlägget om SVTs reportage om mig och min ADHD. 😀 Alltså FYRA månader har gått. Tiden går så fort! De publicerade inlägget den 9 januari, men jag la upp inlägget den 19:e. Ville att det skulle landa lite först. Vilken otrolig respons det blev! :) Folk från när och fjärran hörde av mig, och vänner/bekanta som jag inte trodde skulle bry sig, reagerade också. Så himla kul! Jag minns att jag var så supernervös under intervjun hehe. Hoppas det inte syns allt för mycket. 😛

Ni hittar mitt inlägg härSVT

Och lite kul var också att det var mest läst under ett par tre dagar efteråt. 😛 Mitt inslag hamnade i topplistan på SVTs sida, tillsammans med ett inlägg om Arnold Schwarzenegger – COOOOLT!

Men det var riktigt kul och viktigt att göra detta! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>