Valborg 2 0 1 7

Hej tisdag!

Hoppas ni fick en fin och lugn valborgshelg? Hehe, såg gamla bilder på FB som poppade upp som minne, från typ 8 årsen(?), herregud haha! Sådan partytjej man var. Nu har en blivit gammal tant, sitter och stickar, knaprar Werther’s och dricker té på Valborg istället. 😉 Känns stabilt!

ÄNTLIGEN, så kom potatisen i jorden! 😀 Körde på ordentligt igår i trädgården, och fick klart potatislanden helt. I år blir det Arrow och Rocket. De brukar alla uppskatta väldigt mycket. Sedan i veckan blir det att ta tag i växthuset, igen. Tomater skall planteras ut, gurkor och så blir det en liten örtgård också, där jag hade tänkt så oregano, basilika, timjan, persilja, dill, gräslök och ruccola/senapskål. :) Det blir nog riktigt bra. Tidigare år har jag ju ibland kört på physalis (kapkrusbär), men jag tycker den är meckig att sköta, och tar till slut så stor plats. Även om det är otroligt gott! Så så får det bli i år iaf. LÄngtar redan tills potatisen börjar titta upp. 😀 Och längtar såklart till sillen! Vill ha det NU! Men det får bli kvarg, blåbär och banan nu istället, it’s lunchtime!

20170502_132833

Rabarber+jordgubbspaj på valborg

20170502_133059

Entrecote med grönpepparsås och ett glas rött på valborg

 

 

Solen skiner ute, och livet går vidare! Ha en skön och solig tisdag! :*

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>