Fredag … Som 13e

Godmorgon!

Haha, nej, jag är vaken sedan länge. Har bara fått i mig alldeles för mycket kaffe. 😉 Ruggig dag framför datorn idag är det. Vädret ute är alls lockande, så får bli en dag enbart framför skärmen med saker som inte kan skjutas upp längre. Lika bra att få det gjort! Idag började dock inte alls bra … Jag vaknade upp, och hade haft jättekonstiga mardrömmar under natten. Så var inte på topp i morse precis.

Dessutom har jag varit ledsen nästan hela förmiddagen. :( Tre veckor sedan idag, som min älskade fick somna in. Och tre veckor sedan terrordådet. Läste även i morse att ytterligare en person hade dött pga dådet. :( Fredagar kommer nog alltid kännas lite konstiga för många. För mig också. Det känns som fredagen den 13:e. Varje fredag. Förra veckan. Och veckan innan dess. Det är liksom svart. Jag vet att jag kommer få uppleva fina fredagar också. Men någonstans så kommer alltid ett hörn av fredagen vara kantat av en mörk fläck. Sorgfläck. Jag minns att när jag pratade med mamma några dagar efteråt, så berättade jag att det gjorde riktigt fysiskt ont i hjärtat. Jag kände en sådan fruktansvärd smärta. Jag kunde andas, det slog normalt, men det gjorde så fruktansvärt ont.

Idag är i alla fall en ny dag. Hur klyschigt och floskigt det än låter. Jag ska göra undan en del grejer, och senare blir det en sväng till gymmet om allt går bra idag. Så skönt att bara träna bort alla psykiska hinder. Lättare att ta itu med dem efteråt. :)

 

Ta hand om er alla där ute. Kram /C

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>