Mat mat mat

Godmiddag på er!

Ohh, jag har ätit alldeles för mycket till lunch idag! La ihop ett riktigt lchf-mål, som blev riktigt gott! 😀 Var egentligen inte meningen att det skulle bli just lchf, men så blev det. Bild nedan. Iallafall, vilket konstigt väder Sverige verkar ha just nu. :( Så tråkigt! Det är otroligt kallt, blåser, regnar och är soligt om vartannat idag. Fryser typ hela tiden, och man vet inte om man ska ha regnkläder på när man är ute, eller om solen kommer skina. Snacka om i-landsproblem… Har suttit vid datorn nu några timmar, och ska ut till stallet en sväng, innan jag (eventuellt) drar till gymmet. Får se om jag hinner med det. Det hade ju varit riktigt skönt att bränna av ett ordentligt pass idag ändå! :) Om jag hunnit smälta lunchen tilsl dess haha!!!

En annan sak jag ska göra, som är på min oskrivna bucket list, det är att shoppa hem lite grejer. Jag är SÅ dålig nätshoppare, men behöver verkligen ha hem lite grejer. Det är en bra grej att ‘övervinna’ sådana saker. Inte direkt så att det är en big deal för många kanske, men för mig är det sjukt svårt. Jag har jättesvårt för att shoppa överlag. Det är ett sådant motstånd för/hos mig. :/ Men jag ska jobba på det.

Hoppas ni har en fin dag alla, och att ni inte fryser lika mycket som jag gör. Kram kram /Fröken isbitLCHF-burgare

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>