Spring

Hellu!

Då var påskveckan över för det här året. Jag har haft en fin påskhelg, under omständigheterna. Dock började den väldigt tråkigt. I förra veckan, så började min vovve ge symtom av att något var fel. Så i torsdags blev det en akuttid till Slöinge Djursjukhus, där han även blev inlagd. :( Det hade liksom inte ens gått en vecka sedan vi var där… Han hade drabbats av hjärtsvikt, och hade vätska i hjärta (och lungor som jag fattade det?), så det var kritiskt läge. Men han är en kämpe min lilla vovve! På påskafton fick han komma hem tack och lov, då alla ingrepp gått bra, och han mådde bättre. Nu väntar en undersökning i veckan igen, som man får hålla tummarna för att den går bra.

Men påsken kom ju i år också, och firades väldigt lugnt, vilket var skönt. Orkade verkligen inte med någonting i helgen. Så har bara gjort alla måsten, sen försökt vila ut. Men nu är det andra bullar! Så glad att ha min vovve hemma igen, och för mina hästar. IMG_20170418_134322_490

 

Ha en fin vecka alla! Puss & kram :*

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>