Bara F Y R A dagar kvar

Shiiiit! Vart tar all tid vägen? 😮 Nu känns allt kaos, och väldigt rörigt. Det vill säga precis i sin ordning. 😛 Fick iaf slängt ihop en egen pepparkaksdeg i ottan, som skall bakas ut ikväll tänkte jag. (Bilder kommer) Lär väl bli sent ikväll, men GW får hålla mig sällskap då haha!

BTW, sov riktigt gott inatt, efter att ha sovit illa i typ 2 veckor. Dock sovj ag nog bara runt 7 h, men får vara glad för det lilla! Imorgon (läs kväll) är det dags att fixa de sista julklapparna också. Till nästa år ska jag banne mig köpa alla julklappar på sommaren! 😀 Inte många dagar att fixa sista minuten grejer på nu, men allt löser sig väl! IMG_20161127_203601

See you later! :*

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>