F j ä r d e A d v e n t – 6 dagar kvar

Och så var det Fjärde Advent också detta året. 😉 Riktigt mysdag! För idag var det dags för välja granardagen. 😛 Haha, alltid lika roligt, och tokigt… I år blev det 3 st granar som höggs. Var av den ena skulle till farmor och farfar. Farfar brukar vara med och hugga sin gran, (sen typ evigheter sedan. Så länge jag kan minnas helt enkelt.) Men eftersom farmor har haft en tuff höst och vinter, så högg vi den åt dem. :) Den överlämnades senare till dem, så får se om de ringer i morgon och behöver hjälp med att få in den, och klä den.

Ikväll var det en ny familjemedlem som ville säga hej. Nämligen världens sötaste blåmes! 😀 😀 😀 Alltså jag trodde jag skulle dö! SÅÅÅ SÖT! Trodde först att det regnade ute, hörde liksom ett pickande ute, så trodde det var regndroppar eller nått. Men när jag sedan tittade ut genom ett fönster, så såg jag hur den lilla pippin pickade på rutan, och skuttade runt på fönsterbläcket. Var bara tvungen att gå ut och ge den lite bröd! Och passade på att ta foton! 😉

Hoppas ni haft en fin fjärde advent, och en härlig helg! :*

20161218_175943 20161218_180004

 

20161218_180206 20161218_180216

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>