Friyay – 8 days left

Hallelujah, förkylningen är… Inte över. Men absolut bättre! Men hostan tar knäcken på mig. Hostar något sjukt mycket. Speciellt på natten. Så senaste 1,5 veckan har det inte varit mycket sömn alls. 😖

Idag blev det en turbulent start på dagen, då min mage beetämde sig för att trilskas efter frukost. Kan säga att jag var fast på ett ställe, och att det var från mer än ett håll magen var sur. Så ingen frukost, ingen lunch + jobb på eftermiddagen. Tacka gudarna för pepparkakor! 😁

Ikväll fick det iaf bli pizza. Blev både capricciosa och kebab som delades. 😊 Antagligen årets sista pizza/pizzor… Nu är jag sjukt trött, har matkoma och vill egentligen gå och lägga mig. Men väntar lite till…

Selmas Saga idag var ju både spännande och lite fånig. Alltså karaktären Rupert? Nää… Dock spelar alla bra tycker jag! Undrar hur det går imorgon för Efraim och Selma. Kommer de hinna lyfta med Valborg innan Nordenstierne kommer ifatt? 😯

20161216_181257

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>