100 dagar …

DÅ ÄR DET DAGS!

PhotoGrid_1473844649948

Årets julbloggande börjar här! 😀 Med nedräkning till Julafton. Under 100 dagar ska jag skriva om mina favoriter på julbordet. Både mina frukostval, morgonfika, jullunchen, eftermiddagsfika, kvällsmat, nattamat, YOU NAME IT! Men det kommer också bjudas på mina favoriter vid 1:a, 2:a, 3:e och 4:e advent. Vilken kommer bli min glöggfavorit i år?   GIVETVIS kommer jag baka, laga mat och fixa maten på bordet, både fram till jul, och under julhelgen. För vad är nedräkningen till jul, utan att man själv står i köket? 😉

Jag kommer också bjuda på mina favoritjulprydnader, mina julfilmsfavoriter, jullåtar som bara är ett måste ända fram till julafton! Jag kommer även avslöja vilken låt jag ALLTID spelar först när julaftonstimmen är slagen – inte innan. (Lite knasigt, men en charmig grej jag fått för mig helt enkelt. :P) Förutom allt detta så blir det allmänt stök och pyssel! Och vilken doft är ett absolut måste på julen? Det avslöjar jag också. 😉

Har du förslag på vad jag ska julblogga om? Tveka inte – det är bara att skicka iväg ett meddelande, eller skriva en kommentar i så fall. :) Detta kommer bli en rolig Julresa. Häng med vet jag!

 

Christmas Hugs/ C

blogstats trackingpixel

En reaktion på “100 dagar …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>