Häst är bäst!

Hejj!

Igår hände något jag väntat på ett tag (lääänge om jag ska gå efter känslan!) – lilla Skorpan sattes igång igen efter sin sommarvila! 😀😀😀 Förstå glädjen! Lycksalig! Det var helt underbart. Hur cool som helst på ridbanan. Trots mer eller mindre STORM ute. 😤🙈 Ledde runt henne några varv först, innan jag satt upp och skrittade runt ett par varv åt varje håll. Sedan kunde jag inte hålla mig riktigt, utan vi travade trekvarts varv åt varje håll också. Hon är bara så härlig!

Hon lyssnade på minsta lilla, och jag behövde knappt hålla i tyglarna. Och innan jag började trava, så behövde jag bara smacka lite lätt, så kom hon igång i en härlig mjuk trav. Jag blir nästan lite euforisk när jag hanterar henne, rider henne eller bara hälsar på henne i hagen. Hon är Kottes ABSOLUTA motsats!😁😂 Han som har nerverna precis överallt, älskar att leka och latja, tuggar på allt, och som gärna utför all tänkbar akrobatik i hoppningen. Och dressyren… Hon är raka motsatsen. Det känns som en väldigt trygg och bra start.😊

Idag blev det en kopia från gårdagen. Förutom att jag satt upp direkt, travade två varv och ingen storm! 😆😘

Ha en fin onsdag! Kram C

20160809_232005

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>