Monday funday!

Hey!

Vilken kort sommar det blev då! :( Kändes som den var över på några veckor, fast det är sensommar nu. Riktigt höstväder skulle jag kalla denna sensommaren. Nåja, man får väl vara glad för det lilla.

Vädret i helgen var iaf Ok, och i fredags var det en liten träff mellan några släktingar från Stockholm. Vi hade bestämt innan att vi efter huvudrätten, skulle gå till Damernas I Varberg för ett kvällsdopp. Tänkte först att ingen kan få mig i vattnet! 😁 Men ett dopp blev det, om än väldigt snabbt, så hoppade jag i! Men kom upp lika fort… Dock inte pga temperaturen på vattnet, för det var jätteskönt. Det var vågorna som var jobbiga tyckte jag. Det blev en fantastiskt trevlig och mysig kväll.

Nu är det måndag igen, och det började med en nybrygd cappuchino – mums! 😆

Ha en härlig måndag!

20160805_215500

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>